fredag 19 oktober 2007

"At the moment I go for stability"

Blivande bronsbysten Wenger avser, som tidigare antagits, att ställa Almunia i mål under morgondagens ligamöte mot Trotters. Detta för att han vill behålla den stabilitet som råder i laget. Det är onekligen en känga mot Lehmann, som nu är frisk, och som inte kan missuppfattas. Den som tror att Lehmann med sitt "inte helt minimala ego", kommer att trivas i rollen som bänknötare igen räcker upp sin hand framför skärmen och skriker:
"JAWOHL" - NU!

Avgång Lehmann kring årsskiftet ger låga odds om GFF vore ett spelbolag.

Robin van Persie borta minst en månad. Det räckte att se bilden nedan för att inse att den nyttige holländaren inte spelar boll på ett tag. Bör bli Eduardo Da Silvas chans från start, tillsammans med Adebayor på topp. Flipp eller flopp? Jag röstar "Flipp".

Buden om Anelkas medverkan för Bolton under lördagen varierar beroende på vilket media man litar på. Uppenbarligen är han inte helt fit for fight, men låt dig inte förvånas om den gamle Gunnern (som älskar att göra mål på sina forna lagkamrater) dyker upp i startelvan under lördagen. Alla som tror att Chippen får spela mot Arsenal drar på sig en Stureplans-rosa skjorta, lyfter en krycka och skriker:
"SKÅL" - NU!

Thomas Rosicky är spelklar enligt propagandawebben, och det är alltså helt andra uppgifter än de Tjeckiska medier försett omvärlden med de senaste dygnen. Sedan tidigare klart att Gallas (ni vet Arsenals lagkapen) kan göra comeback. Tror dock att han får vila.

Gårdagens bolagsstämma uppges från ledningens sida vara en stor succé. Propaganda får andra stå för. Hur bra allt var, och hur fint allt blir, går sannolikt at läsa bäst annorstädes. Allt som håller Usmanov borta bidrar dock att ge denna höstfredag ytterligare en liten dimension av klassisk svensk fredagsfeeling! [svengelska].

Inga kommentarer: