lördag 28 juli 2007

Emirates Cup startar idag

Åter till Sverige. Och skitväder. Ska detta vara sommar?
Har nu smakat solen på sydligare breddgrader. Halleluljah.

Vad har hänt sedan Freddie lämnade, och spelade sin första match för West Ham (som fick däng i träningsmatchen mot Milton Keynes med 3-2)

Jo. Arsenal har också fått smaka försäsongsförlust mot Salzburg med uddamålet 1-0.Freddies gnäll över att Arsenal ”inte satsar” har i övrigt bemötts av forne lagkamraten Henry.
Och Gaël Clichy.

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/sport/football.html?in_article_id=470988&in_page_id=1779

Idag startar nya Emirates Cup. Arsenal vs Paris St Germaine. Avspark klockan 17:15 svensk tid. Om inte matchen finns att se på en dator i din omedelbara närhet, kolla din lokala fotbollspub. Detta då brittiska SKY har rättigheter till turneringen.

http://liveonsat.com/

Oroväckande att ett träningsläger bland de Österrikiska alperna redan har lyckats resultera i skador för Rosicky, Adebayor och Walcott, som alla missar starten av turneringen.

Lagkapten Gilberto kommer ej heller att deltaga. Han är hemma i Brasilien och chillar efter Copa D’America. Suger på guldet och vilar upp sig får man hoppas.

Wenger vägrar säga något om den egna framtiden och eventuellt nytt kontrakt. Däremot så talar han om att laget kommer att satsa på de stora titlarna kommande säsong. Läs ligan. Läs Champions League. Klokt med fjolåret i färskt minne. Det ”bidde ingenting” genom att satsa på alla cuper med en trupp i föryngring.

Chelseas mittfältare Lassana Diarra uppges vara av intresse för Arsenal för prislappen £4 miljoner. Ett rykte att inte ta på för stort allvar.

Innan jag störtar ut med paraply för att bygga på sommarfördämningarna runt kvarteret så noteras att Benfica blåst Arsenal på Angel Di Maria och erbjudit den talangfulle argentinaren ett femårskontrakt.
Silly Season fortsätter!

Tipset Arsenal – PSG lyder kryss.
1-1.

Inga kommentarer: