onsdag 7 juli 2010

VM feber - men iskall Silly Season

Här konsumeras fotboll. VM i Sydafrika har bjudit minnesvärda höjdare som riktiga lågvattenmärken. Robin van Persie har varit tämligen blek i ett Holland som nu är redo för finalspel. Ändå är han den Arsenalspelare som lyckats bäst i ett VM där mängder av fotbollens stora ikoner varit blekare än kalkpulver.

Ikväll blir det respass för Spanien när de möter kvickt attackerande Tyskland. Borde bli. Spanien 2010 är David Villa. Tyskland är ett lag.

Silly Season är så trist att jag gett upp. Har det ryktats hundratalet namn under senaste månaden? Sannolikt.

Följetongen Cesc har jag gett upp. Helt. Sälj honom. Varför ska han spela i ett lag som han inte är motiverad att spela för? Bättre att casha in vad man kan från skuldboet Barcelona och köpa 2-3 klassspelare. Men det går oerhört långsamt för Wenger att handla. Det är också något tröttande. Eller märkligt.
Fler ut än in.


Man får vänta. Eller njuta av en spelare som aldrig någonsin kommer att spela i Arsenal, Tysklands mittfältsgigant Bastian Schweinstieger.

Annaras kan man softa till The Away Boyz och deras softa "Live and Breath". Litet sköna ska-takter med små trumpetstötar. Betydligt trivsammare än Vuvuzelor.

Inga kommentarer: