tisdag 30 november 2010

Arsenal vidare till semi

En annorlunda rapport. 2-0, så var matchen via liveblogging;

FÖRSTA HALVLEK - Avspark
Det snöar i London, vita tunga flingor fladdrar över den gröna mattan på Emiraten/Förväntat uppställ av laget, Vela på vänsteryttern något otippad/van Persie ska få mer match i kroppen och har förärats kaptensbindeln/Nu kör vi/Första chansen, Bendtner missar nick i mål på inlägg/Ingen rytm i spelet/Publiken ser kylslagen ut/Eboué ställer till det, passar Moses som kan kontra/Djourou reder ut/24 min och 0-0, bollen rullas på mittfältet/Arsenalpass till Wiganspelare igen, farligt!/Walcott väger lätt på högerkanten och plockas bort igen/Vela in från vänster försöker nå van Persie - misslyckas/VAD GÖR VELA? MISSAR ÖPPET MÅL PÅ LYXPASS FRÅN RVP. DAMN!/Wilshere är stabil/Eboué fulspelar, slipper kort/Wigan pressar, slår bort läget på Offside/Walcott stoppas återigen på kanten, domaren talar med Thonas utan att lyfta fram kortet/Hej vilka feta snöflingor/Djourou missar markering men Wigan är inte samlat sin offensivt/Arsenal har svårt att ta sig fram, Wigans taktik är köttmur och kontring/Moses vrider sig i smärtor efter kollision med Walcott men Eboué såg ut att trycka till först? In med bår ut med Moses efter 37 minuter/Spel igen - lär bli tillägg/Inspel van Persie - hands? Straff? Nej!/N'Zogbia in efter Moses/Vela missar - IGEN/Gibbs till Bendtner ut till andra hörnan/Walcott slår Bendtner når INTE bollen men låser luftrummet Å VI HAR MÅL - ONE NIL TO THE AESENAL!! 41MIN/Kontring Wiganhörna och OJ VAD NÄRA SNABB REPLIK/Gibbs får ut bollen/Ny Arsenalhörna - inget/4 minuter tillägg/Chants och hafsigt spel/van Persie vilken passning till Vela som... gör en dålig match!/48:24 Djourou till hörna som slås undan/

HALVTIDSPAUS 50 MIN
ingen toppfotboll

ANDRA HALVLEK

10 sekunder van Persie går på nick och stupar i straffområdet. Nej! Ny skada? Reser på sig, joggar i tilltagande snöväder/Bendtner springer in i hela Wigans backlinje/Grötigt på mittfältet, Wigan i anfall.../Det halkas på gräset, är det snön?/Gibbs perfekt inlägg till vem?/Bendtner nick utanför mål 51 min/Taskig kommunikation mellan Eboué och Djourou/Djourou får jaga N'Zogbia ut till hörna/Szczesny boxar ut/Walcott skjuter boll i famnen på Al Habsi/62 min LAGG PÅ STREAMING/MÅL Bendtner 2-0 66 min/Walcott och Vela sågar sig igenom ska 3:an komma? Vela missar igen/Och igen/Byten; van Persie ut och Craig Eastmond in, Wilshere ut och Nasru in 72:17/Vad rörlig han är, Nasri/Wiganattack - de kör hårt på kontring få egna uppspel nu/Walcott fri sprintar slår bollen... Precis utanför/
Thomas stämplar Nasri, nu kommer det gula kortet!/59 000 biljetter sålda men många har stannat hemma, Jotack inget är som rå London-kyla!/81 min Eastmond sliter på mittfältet/Bendtner ut JET in/Wigan slår tjongbollar, en slutforcering att vänta?/Walcott tar sitt tionde avslut, men alltför lamt, plockas enkelt/Tre minuter kvar av ordinarie tid/Mer fysiskt spel på mittfältet nu, Walcott slår bort chans nummer hundra/Nasri fri mot mål och räddas!! HUR GICK DET TILL?/Fyra minuter tilläggstid/Läktarna töms snabbt i kylan trots en minut kvar, men vi är VIDARE NU/Sista försöket Eastmond Offside/93:31 NYTT LAGG/Slår av/