torsdag 16 augusti 2007

Eduardo Da Silva på ingång

Ett stycke på väg i Champions League. Idag blir enstaka kommentarer efter gårdagens vinst i Prag till rubriker och artiklar. Och det är det sedvanligt så klichéartade uttalanden som nämns på en presskonferens.

International Herald Tribune anser dock att gårdagens vinst var en förlust för fotbollen (!) Varför då?
För att det var "fulspel", och för att Cesc Fabregas inte visade sig, och därmed fotbollen från sin bästa sida, enligt skribenten. Den unge spanjoren skulle ha gjort sig lustig över Tomas Repka’s skada. Suck. Fabregas 1-0 mål, serverad av Clichy, var en vinst för varje fotbollsentusiast.

En dag tämligen tom på riktiga nyheter. Bara luta sig bakåt, njuta gårdagens faktum och invänta söndagen.

Setanta Sports, som sände CL-matchen under onsdagskvällen, uppger att Wenger mycket snart kommer att lämna besked om sin framtid. Under två veckor har media ”erfarit” att Wenger kommer att plita på ett nytt treårskontrakt värderat till 14 miljoner. I pund.

Den franska Arsenaltrion Diaby, Sagna och kapten Gallas har alla blivit kallade att deltaga i ”Les Bleus”, det franska landslaget. Kommande vecka stundar möte mot Slovakien. Där lär de träffa bland andra Henry och Vieira, om namnen är bekanta?

Eduardo da Silva är redo för ligapremiär. Startar mot Blackburn Rovers på söndag.
Samtidigt uppger propagandawebben att Eboué dragit på sig en lättare skada.Kan vi slippa sådana rapporter, tack!?

Är det något fundamentalt fel på Arsenals försäsongsträning, eller värvar laget för mycket sicknotes?

Fotbollens mer oseriösa pladdersajter ägnar dagen åt att försöka återvinna gamla transferrykten. Återigen är det unge argentinaren Franco Di Santo som ”jagas” av Arsenal. SwedeArse har tidigare kommenterat den saken. Då var det juli.

En annan pajas-sajt vet att berätta att Arsenal och CSKA London båda är på jakt efter Bordeaux 16-årige striker, Henri Saviet.

Vart tog ryktet kring Yoan Gouffran vägen?
Den rådande tystnaden kanske kan betyda något. Om man får fantisera.

Inga kommentarer: