söndag 23 september 2007

Logik och inte - två matcher

Bolton-Tottenham. Vilka gäng. 1-1. Tottenham kan inte vinna. Inte grisfotbollens okrönta konungar, Bolton, heller för dagen. Kryss här känndes logiskt.

En helt annan match följde inte logiken alls.

Man utd - CSKA London. Vilka gäng. 2-0 till Man Utd tack vare att domare Dean dömde som domare brukar döma på Old Trafford. Först glömde han det här med klockan. Med två minuters tillägg i första halvlek så får Tevez göra 1-0 när matchuret står på 47:34.

För en simpel människa som har lärt sig att en minut omfattar 60 sekunder och att det således går 120 sekunder på två minuter, så blir det knepigt att få ihop matematik och stoppur.

Litet Hollywood av Saha ger 2-0 i en straffsituation som inte ens en av starr drabbad korpdomare köpt. Ferguson bör bjuda Dean på fin lagrad malt. Eller det kanske var det han redan hade gjort?

CSKA London skapade ingenting. Ingenting!

Cashley Cole snubblade och viftade med armarna. Gjorde sura grimascher. Roman satt på läktarna, skyddad av ösregent, och applåderade leende när gunstlingen Shevchenko blev utbytt av nye tränaren Avram Grant.

CSKA:s VD Peter Kenyon har förutspått att Grant kommer att lyfta laget till höjder som Mourinho aldrig uppnått. Det såg inte ut så idag. Utan Drogba var det fullkomligt uddlöst. Med ett sådant spel från Londonlaget (som lämnat de fräcka ambulansvästarna hemma) och
en riktig domare, så hade höstens "h e t a s t e m a t c h" följaktligen slutat 0-0.

PL-Veckan avslutas ändå med Arsenal i topp. Men också med Fergusons röda djävlar flåsande i hasorna. Nästa helg stundar Londonderby borta mot Freddie’s "storsatsande" klubb för The Gunners. Ett derby är ett derby, och ett skadedrabbat Arsenal lär få kriga om poäng på Upton Park.

Men då är då.
Nu är nu.

Carpe Diem!

Inga kommentarer: