söndag 30 september 2007

Van Persies skalle räckte

Det blev tätt, det blev fult, det blev vinst.
0-1
Nicken av Van PersieHlebs krossboll räckte till full pott mot Hammers och fortsatt serieledning. Men kunde, kanske till och med borde, ha blivit just kryss som jag tippade.
Och som befarades, Freddie var mannen som var i form.

Jag är inte mer enögd än att jag kan medge att offsideflaggan som åkte upp när vår fd Gunner just rullade in bollen bakom Almunia var tveksam. Mycket tveksam.

Ingen kan heller påstå att Arsenal, som har Champions Leaguespel att fokusera på, helt förtog sig på Upton Park. Möjligtvis Flamini som var på gränsen till övertänd, och kunde ha fått lämna planen om Alan Wiley varit mer generös med sina kort.

Att få Hleb skadad (benet rejält svullet från knä till fot enligt tidningsuppgifter) var knappast optimalt med Rosicky redan placerad på sjukbänken.

Får i övrigt hoppas att Adebayor, som linkade av, är tillbaka på tisdag.

Respekt till Freddie som lämnade planen, gick emellan The Pitch Medics och fram till Hleb och klappade om honom på huvudet. Sportsmanship!

Upptäckte av pur slump igår att tisdagens CL-match i Bukarest går att köpa live som bredbands-TV. För 45 spänn. Tack för det då Viasat har beslutat att gömma undan matchen på Viasat Sport 3, och eftersända den med start 22:45.

Laggande pirat TV från Asien kan jag avvara.

Dagens skämt: The Special One ska ta sig an Tottenham nästa säsong...

Något som piggar upp denna gråa höstsöndag, då man halvförkyld, egentligen borde vara ute i båten och trolla höstgäddor!

Inga kommentarer: