måndag 10 mars 2008

St Totteringham’s Day

St Totteringham’s Day inföll igår. Ett snett leende åt saken hjälper inte dagen. Den stora humorn med sp*rs är ändå deras enorma komplex. Spöket Arsenal. Har någon missat special-DVD som trycktes upp för att man slog Arsenal i EN match? Det är komik:
http://www.play.com/DVD/DVD/4-/5104285/The-Perfect-Game-Spurs-5-Arsenal-1/Product.html

Det är väl kankse ändå fan att man inte fastnade för just bottenham och deras tuppkyckling (istället för en "cool kanon"...) när man satt där i pojkrummet i Eneby, Norrköping och läste sin Buster. Tänk då så så litet i livet som givit så mycket glädje!

"Audere Est Facere" är grannarnas klubbmotto. Att våga är att göra. Och i år så "vågade" man slå Arsenal för första gången på nio år. Nio år. Samtidigt inföll St Totteringham’s Day rekordtidigt. I början av mars. Hur mycket nu Arsenal förlorar resterande del av ligan, och hur mycket nu spurs "vågar", "gör" oxh vinner, så kan de inte passera Arsenal i tabellen.

Men tankarna är inte lagda för lustifikationer kring ärkerivaler idag.
Tankarna far mer med olust kring det egna lagets oflyt och formsvacka i ligaspelet just nu.
Halvdystra marstankar. Eller "Fotbolls-PMS", som en kvinnlig kollega utryckte saken. Det är väl den tiden på året just nu. Just detta år. Hade dock gärna sluppit den.

Brittiska Channel 4 berättar under måndagskvällen att AC Milan är beredda att ge Flamini ett fyra år långt kontrakt, som skulle ge Flamini £2 miljoner om året.

"Flamini, who impressed Milan scouts during Arsenal’s victorious Champions League ties against the Italians recently, is being viewed as a possible replacement for Yoann Gourcuff"

Typisk idiotnyhet en trist och grå marsmåndag med fotbolls-PMS.

Inga kommentarer: