Returen blir en annan match

Champions Leageue - åttondelsfinal
Arsenal: 1
AS Roma: 0

Så byttes ligaspel mot åttondelen i Champions League. Och första halvlek bjöd stundtals på ett spel från Arsenals sida som inte stod att känna igen från stukad ligalunk. Kul. En inte helt solklar straff räddade Arsenal denna kväll. Mexes mot Robin van Persie, Persie tar själv hand om bollen och slår den i mål. Våldsamt jubel.

Här, vid 37 minuter, kunde man sätta punkt och var glad. Men Arsenal, läs Bendtner och Eboué, sumpade sedan målchanser på ett sätt som kan komma att straffa sig rejält. Det blir en helt annan match i Rom. Jag lovar. Därför borde Arsenal tillvaratagit och förvaltat sina chanser. Sättet de skapades på var av hedersamt och kvickt spel.

Inte så mycket mer just nu. Ett öppet brev:

Hej Viasatondeman/Cdon
Ni debiterar mitt kredikort men kan inte leverera bild till er för kvällen uppenbart överbelastade server.

Sådant är bedrägeri. Eller än värre - för detta sker i en CL-match. Det mesta kan man skämta om men banne mig inte med mörk stream i fotbollscuper. Jag har nu ett stort trauma efter att ha tvingats se en match med 1:30 delay via sopcast. Fuck You, Fuck You, ge hit ett TV-abonnemang som kompensation!