söndag 1 februari 2009

"Stormatchen"

Såg "den stora matchen". Scousers - Chavski. Mike Riley bevisade återigen att han är en skam för den Engelska domarkåren. Jag hyser självklart inga varmare sympatier för något av lagen, rött som blått, som möttes på Anfield idag. Kan ändå konstatera att Riley var generande usel åt båda håll. Liverpool hade spelet, Chelsea stod parkerade på egen planhalva. Märklig fotboll de spelar under Scolari. Pool pressade och pressade och pressade, men trots ett femtontal hörnor och en man mer från och med 60:e matchminuten så hände ingenting. Sedan hände 1-o och 2-0 i slutminuter och på stopptid av Torres.

Gladast ikväll: Mancs och dess supportar. De lär gå mot ett stabilt ligaguld. Någon given ligavinnare såg inte jag i Liverpool under söndagskvällen.

På Arsenalfronten inte mycket nytt. Adebayor får mest kritik i pressen efter ännu en trött och obalanserad tillställning mot West Ham på Emiraten. Näst mest kritik får Wenger för att han inte spelade Robin van Persie från start.

Sparkade David Dein låter tungan gå om Arsenals kris:
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/arsenal/4421660/David-Dein-Arsenal-struggles-prove-me-right.html

Fabregas kommer sannolikt åter tidigare än väntat (vilket ändå lär vara för sent)
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_4881380,00.html

Nej. Inget nyförvärv. Transferfönstret slår igen kl 18:00 imorgon, måndag 2/2, svensk tid.
"Vi behöver ingen frälsare" säger Wenger.
Han sitter i sitt hörn. Och färgen runt om är väldigt blöt och kladdig.

Inga kommentarer: