måndag 23 februari 2009

Arsenal targeting, eyes, linked with...

GÄZZZZP!

Knappt har transferfönstret (som inte var nog så odramtiskt för vaje Arsenalsupporter nyligen) slagit igen förrän slaskmedias fantasifulla hejdukar börjar spruta ur sig namn på spelare som "Arsenal följer", "har ögonen på", "ska värva i sommar", "ska köpa".

Ett intressant fenomen i sig.

Kanske drar det till sig ett unikt klick på webben, kanske säljer det något lösnummer i print. Oron och frustrationen hos många Arsenalsupportrar, och vi är några stycken worldwide, är till att spelas på av de mer cyniska påhittarna och rubrikmakarna.
Härromdagen var det David Villa, idag är det:


- Stephen Ireland, Man City (återigen)
- Felipe Melo, Fiorentina
- Etienne Capoure, Toulouse
samt
- Mamadou Sakho, Paris Saint Germain

Samtliga mittfältare. Skitrykten, lögner och påhitt, såklart. Gissa om det kommer att spekuleras och frossas i namn som aldrig förr fram till augusti 2009?

Gamle Rednose Fergie ger Wenger en passning kring Arsenals transferpolicy, där rutin opch defensiv säljs till förmån för unga anfallare. Måste medge att skotten har en viss poäng här. Smärtar litet att medge, men, även "en blind höna"...

Diaby är åter klar för spel och Wenger surar över regelverket som säger att Arsjavin INTE får spela det viktiga mötet imorgon kväll mot AS Roma. Nu är det som det är. Grabbarna som ska
försöka upprätthålla hedern i mötet lär vara följande gäng:

Almunia (Fabianski), Sagna, Gallas, Toure, Clichy, Nasri, Denilson, Eboue, Bendtner, Van Persie, Djourou, Gibbs, Wilshere, Vela, Song, Ramsey och så nu friske Diaby.

Inför matchanalyser hittar du på 1000-talet andra sajter.
I'll be back - after the game!

Inga kommentarer: