måndag 8 juni 2009

Junikylan biter

Så var nationaldagsfirande och EU-val till ända, studenter och skolavslutningar väntar för de unga som har sommarlovet om hörnet. Stackare. I denna....brrr...junikyla.

Och ovanpå detta: en av de tråkigaste, lojaste, segaste, fotbollslandskamperna på årtionden pliktskyldigt genomliden. Det var de röda och vita, inte från Norra London, utan från grannlandet i syd som firade mest den "blågula dagen" när Sverige skulle ta tag i saken för att nå VM i Sydafrika...
Tjenaremoss!!

Bendtner och Zlatan. De var lika osynliga. Bleka.I övrigt har jag aldrig förstått hur två så olika spelartyper ens kan jämföras.Ok. Två fotbollspelare som inte har något problem med sin självbild. Där upphör väl i övrigt alla likheter.

Tyst i pressen, eller snarare - samma tugg och tjat. Idag som igår, som i förrgår, som i fredags. Vermaelens ankomst (eller inte) ältas till förbannelse.
Wenger själv har åkt till Kina. Heavy!
Han kanske sin vana trogen vill vänta med att handla till slutet av augusti. Men jag trodde inte det i år. Trodde han ville ha en komplett trupp att starta upp försäsongen med.

Dzeko tycks ha varit ett blindspår, eller Arsenal ett simpelt lockbete som prishöjare. AC Milans stab har varit på plats hos målsprutan via privatjet i Sarajevo. Det blir prislapp som Arsenal aldrig kan matcha.

Ur rykteshögen idag rycker vi...eh...Kolo Touré till Man City, och Micah Richards år andra hållet.Den skrev jag om för över ett år sedan. Återvinning.

Walcott uppges ha gjort en medioker insats för sitt England i helgen. Och Gibbs gör succé för Englands U21 med målproduktion.

Termometern visar +7c och det är nedräkning till semester. 10 dagar kvar. Mot andra breddgrader. Snart.

Inga kommentarer: