måndag 1 juni 2009

Tandvärk, tro och önskemål

Så kom förste juni. Tiden bara forsar fram just nu känns det som. Går klockan snabbare när det är ljusare ute? Man kan nästan tro det. Man kan förövrigt tro på det mesta om man vill eller har övertydelsen.

Robin van Persie tror att år av återkommande skadeproblomen beror på visdomständerna. "Roten till det onda" (hrm) det vill säga muskelvärk och muskelproblem ska på något sätt ha med Persies visdomständer att skaffa. Därför ska de opereras bort.

Det är inget behagligt ingrepp. Det kan jag lova av egen erfarenhet. Får så hoppas att operationen fortlöper utan några problem och att holländaren sedan plitar på ett nytt kontrakt. Det har gått litet segt där, men det kanske också har med tandvärlen att skaffa...?

* * *
Cesc Fabregas vill gärna ha landsmannen Xabi Alonso som mittfältskollega. Det vore en strålande idé. Men för att det ska bli så är nog chansen större att Fabregas får flytta till Liverpool, eller att de båda samanförs i något annat euripeiskt klubblag. Det synes mig som att alla eventuelal chanser om/kring Alonso i Arsenals trupp gick helt om intet under sommaren 2008. Det blev inget då. Lär inte bli något nu.

Inga kommentarer: