onsdag 10 februari 2010

Efter en veckas elände...

Efter en veckas elände...
...så vinner Arsenal en oerhört viktig match mot Liverpool med ett hederligt "one-nil". Kunde Wenger TREHUNDRADE seger som manager för Arsenal kommit lägligare?

Diaby nickar in en passning från Rosicky. En mach som startade oerhört slött, lätt stirrigt, blev så försiktig (från båda håll) och sedan avslutades det i en riktigt högoktanig nagelbitare!

Så oerhört viktiga poäng på spel att Wenger i slutet, med ledning, bytte ut Bendtner mot Sagna och lämnade Eboué kvar på planen. Här skulle poängen minsann hållas. Detta även om domare Howard Webb gärna ville annorlunda genom att tilldöma Liverpool en icke-frispark i slutsekunderna utanför Arsenals straffområde.

Kvällens resultat i övrigt var bara att jubla över. Som Arsenalvän. Detta efter en ren helvetesvecka. Everton hemmaslog Chelsea och Manchester United spelade kryss mot Aston Villa. Tottenham fick på pumpen, liksom Liverpool.

Sex poäng upp till Chelsea, där det var nio i går. Och nu sju päng till Man Utd. Återstår så tolv matcher och 36 poäng att spela om...

Kvällen lär oss dock (återigen) att det finns inga säkra som lätta matcher i år!

Inga kommentarer: