måndag 17 maj 2010

Marouane Chamakh i London

Marouane Chamakh uppges vara i London under måndagskvällen för att slutförhandla sitt kontrakt. Det är vad som är på "G". Utöver alla otaliga transferrykten. Jag har räknat. I helgen passerade antalet möjliga spelare "linked with Arsenal" stycket över tjugo.

Det finns ingen anledning att rapa namn. Det är high-time för agenterna. Och skvallerkäringar. Wenger har sagt sig villig att investera i två (2 st!) nya spelare med rutin. Jag utgår från att Chamakh är undantaget. Han kommer gratis. Om han passerar det medicinska testet. Eller kommer överrens om lönen...?

Mycket målvaktsfråga nu. Det ska demonstreras på Emiraten, av anti-Wenger falangen, under den egna cupen i månadsskiftet juli/augusti om det inte inhandlas ny. Gamle Seaman tycker själv inte att det är nödvändigt. Har karl'n blivit dement? eller blind?

Joe Hart som ett återkommande namn dock. Ja, vad ska han i Citeh att göra? Bättre nytta i Arsenal för den unge U21-målvakten än ständigt på utlån från shejkens Abu-Dhabiklubb.

* * *
De stora ligorna är nu avgjorda. I England som Italien och Spanien på målsnöret, i allra sista omgången. Det ger onekligen fotbollen litet extra nerv och krydda. Nu möts två av ligasegrarna i den stora Champions Leaguefinalen. "Italien" vs "Tyskland".
En försmak av ett stundande VM?

* * *
Gallas?
Verkar inte vara den sociala killen. Den inbjudande kompisen.
Touré stack.
Nasri pratar nu.
En gammal 25-öring på att trivselfarbror'n inte är kvar i Gunners om en månad.

Inga kommentarer: