måndag 23 maj 2011

Dansken efter Denilson

Näste man att avisera att ny klubbadress kan vara aktuell är Nicklas Bendtners pappa. Bendtner kan spela var som helst där det är bra betalt. Men inte i Aston Villa. Definitivt inte i Aston Villa. Rykten har placerat snabbt placerat "Nikki" vår pölseman där sedan någon sett honom på middag med självaste Gary McAllister och Villas coach Sid Cowans.



De skulle tydligen ha ätit fisk. Men det är inte sant säger pappa Bendtner. Däremot finns ett kopplel av andra klubbar som jagar sonen, det vet pappa att berätta.

Tottenham?

Dessutom är Bayern München intresserade.

Vi låter Silly fortgå och önskar Bendtner - som kunde tagit Gunners vidare i Barcelona - lycka till i framtiden, vilket av alla erbjudande han nu väljer.

Såhär dagen efter ligans avslut går att läsa de mest märkliga artiklar.
"Wenger is ready to splash the cash" kan det heta någonstans.
"Wenger wont buy big", kan det heta någon helt annanstans.
Ingen har koll, alla gissar, eller tolkar, Wengers halvluddiga svar efter säsongen som han trots allt medger är att betrakta som en besvikelse.

Ja, vad säga?
Fjärde plats och 68 poäng. Det har inte varit sämre sedan 2006-07.

Annars återkommer uppgifterna om att 23-årige argentinaren och mittfältaren Ricky Alvarez som spelar för Velez Sarsfield, skulle vara på ingång. Kanske är det ett rykte som plagieras från plats till annan just nu.

Jack Wilshere spelar inte för Englands U21 landslag i sommar. Han säger sig vara sliten och trött. Förbundskapten Stuart Pearce tror att det är Wengers gnäll som påverkat Wilshere till beslutet. Vad vet man?
Inte mycket just nu.

Dagens kommentar: "I wish the team had as much bollocks as the ladies".
Detta sedan Arsenals damer som bekant lyckats med det Wengers "mentaly boys" inte lyckats med: Silverware!





Inga kommentarer: