tisdag 29 april 2008

Bollek på Pride park – Flamini lämnar?

Säsongens mer märkliga tillställningar utspelade sig på Pride Park där avsågade, och tillfällige PL-besökaren Derby tog emot ett Arsenal som inte har någon titel att aspirera på. Med en lång skadelista reste Wenger med en ny lagkomposition där Fabianski fick vakta buren. Det hela slutade med tennissiffror och ett hat-trick av Adebayor som mest log. Stundtals parodi på fotboll då Derbys försvar var i paritet med ett svenskt division 4 gängs.

Det kunde blivit tvåsiffrigt. För Arsenal. Trots allt mäktade Derby med att slå in två mål. Det var litet förvirrat även i Arsenals backlinje. Och samspelet mellan Song (åter mittback) och Fabianski var inte det tightaste som skådats. Kul i all sin märklighet. Arsenal rullade boll, passade boll, och hade kul. Lättare att spela utan press?
Utan titeljakt.

Att det är tomt i troféskåpet får tydligen vissa spelare att tänka i nya banor. Hleb och Flamini, exempelvis. Enligt brittiska Independent så har Flamini beslutat sig för att lämna Arsenal 1:e juli för Milan. Och Hleb överväger Inter efter tre år utan "framgång":
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/arsenals-flamini-set-for-milan-as-hleb-mulls-inter-move-816695.html

Bör få Wenger att fundera.
Och agera.

I övrigt anser jag att Eboué ska skänkas bort. Till spurs.

Inga kommentarer: