Manchester United: 2 (Ronaldo 53' strf, Hargreaves 73')
Arsenal: 1 (Adebayor 48')

-"Yes we are out," Wenger said afterwards -

Det blev, inte helt oväntat, torsk på Old Trafford. Och nu kan tillochmed den mest fantasifulle optimist glömma kalkylerandet om poäng, som ägnades en stund här i annat inlägg nedan.
Hade som nämts tidigare inga större förväntningar inför dagen. och blev just därför positivt överraskad av spelet under första halvlek. Detta trots att Wenger lät Eboué starta. (Sälj!)
Tysken Lehmann i mål då Almunia var den senaste i långa raden till sjukstugan. I detta fall på grund av skadad handled. Senderos fick inte ens nöta bänk, istället tog Song plats som mittback. (för den som älskar laguppställningar: sök på officiella proppagandawebben)

En riktigt välspelad och spännande första halvlek, med chanser åt båda håll. Några tama avslut av Adebayor utan självförtroende. Mad Jens bjöd några benparader samt en riktigt kylig räddning/väntan i höger hörn när Rooney kom fri. 0-0 kändes okey. Men om Arsenal varit i form hade inte bortaledning varit orättvis.

Andra halvlek var ung när Adebayor gjorde ett regelvidrigt mål genom att ta hjälp av handen tillsammans med skallen. 0-1. Nu var det bara att räkna exakt hur många minuter det skulle ta innan Man Utd kvitterade. Det tog fem. lagkapten Gallas fixade en straff åt hemmalaget som Ronaldo slog in, slog om, och slog in. Sir Alex slängde nu in även Tevez och Andersson
och signalen var - vinst. Så blev det också sedan domare Howard Webb hittat en frispark utanför straffområdet som Hargreaves slog in då van Persie lyckades ducka i muren.

Sedan blev det den sedvanliga jakten. Och Bendnter nickade i både stolpe som van der Sar.
2-1 efter två helvetetsveckor, eller 2 helvetetsmånader där ett fempoängsförsprång i ligan blev ett nio poängs underläge. Respass i CL och nu kan man börja fundera kring nästa säsong.