tisdag 15 juli 2008

Hill Wood, finanser, Gilberto

Skrev några funderingar om finanser och fotboll här igår. Idag tar Arsenals ordförande, Peter Hill-Wood upp ämnet på den egna propagandawebben:

"People need to be waking up to the realities of the world and that the days of easy money have come to a pretty sudden end"

Inom en månad ska klubben presentera en ny VD med fokus på fotboll framför ekonomi. Premier Leagues egen president sedan 1999, Richard Scudamore, lär ligga högt på klubbens önskelista. Scudamore själv har hjärtat hos Bristol City.

På Silly-fronten intet nytt. Hleb och Adebayor kallas idag för "a long running saga" av nämnde Hill-Wood. Det mesta har surrat om Gareth Barry som är åter i träning med Aston Villa idag. Enligt självaste Villbasen Martin O'Neill ska Arsenals Pat Rice under den gångna helgen ha hört av sig för att fråga om den 27-årige mittfältaren verkligen är aktuell för Liverpool...

Ja. Frågan är väl alltid fri, eller?

Trotjänare Gilberto Silva förväntas bli officiellt klar för tre år i Panathinaikos redan i veckan. Vår 31-årige mittfältsbrasse har varit klubben trogen utan gnäll och spe sedan 2002. Han har varit med och vunnit två FA-cuptitlar och Premier League. Han har varit en del av THE INVINCIBLES och så sent som för ett år sedan var han den som de flesta trodde skulle få bära kaptensbindeln i Gunners. En epok är tyillända med Silvas klubbyte. Det känns närmast litet vemodigt.

Inga kommentarer: