tisdag 22 juli 2008

Adebayors sista camp med Gunners?

Same, smae.
Ronaldo stannar i Manchester United.
Drogba i Chelsea.
Men Adebayor kvar i Arsenal?
Detta trots Wengers försäkringar i saken.

Det är träningsläger i Österrike, och Adebayor som mest tänker på sin lön och sin pension, dök upp till samlingen. Men blir det hans sista träff med gänget innan han går vidare till ett mer högavlönat arbete i annan klubb?
Lönen i Arsenal duger som bekant inte, och klubben lär inte gå Adebayor till mötes med krav om £100 000 per vecka. Transferfönstret är öppet till den siste augusti. Sälj Ade - köp nytt!!

Vet inte för vilken gång i ordningen det upprepas här. Men killen har attitydproblem och kommer inte att göra mycket nytta i klubben när han går och hänger läpp för att han "bara" tjänar en normal svensk årslön i veckan numera...

Hleb sitter i Spanien och larvar sig. han inbillar sig att Fabregas ska bli lagkompis på nytt. I Barcelona. Vad håller han på med?

Kritiserad som lagkapten kan nu Gallas bli nästa man att lämna, spekulerar pressen. Franska PSG lär vara intresserade. Och van Persie lär attrahera Juventus. Flyttrykten fortsätter fylla spalterna. Allt enligt sommarhypotesen; "Arsenal - a selling club" ?

Har fortfarande lördagens träningsmatch mot Barnet i hjärnbarken. Jay Simpson. Kraftig som Baptista, snabb som Walcott. Han bör kunna utmana Bendnter. In med Simpson!s

Tottenham har lagt ett bud på Arsjavin.
Väntat och förutsägbart.
Spelar ryssen i England blir det i fulvitt.
Man upprepar sig.

När jag i övrigt läser att Denilson ska bli säsongens "mittfältsankare" blir jag rädd.
Någonstans får ändå gränser gå.

Inga kommentarer: