onsdag 5 november 2008

Byt fokus Wenger!

Wenger tar till de djupaste av brösttoner och hävdar att Stoke avsiktligt spelar för att skada andra spelare. Det var som bekant ytterligare några som hamnade i sjukstugan efter helgens besök på Britannia Stadium. Adebayor borta i minst tre veckor. Sagna, Eboué och Walcott skadade och ingen avisering om när de kan vara åptrer. Gallas fortfarande borta.

Det blir tunt att sålla fram ett starkt lag till kvällens CL-retur när Fenerbache kommer till London.

Nåväl, åter Wengers utspel som är i tuffaste laget. Det är så pass "o-Wengerskt" att det alltmer framstår som att Le Boss är rejält pressad. Stoke spelade inget skönspel, men att de avsiktligt försökte skada gästerna har till och med en "partisk Arsenalsupporter" som undertecknad svårt att hålla med om. Därför gör Wengers snack mig litet brydd och aningen orolig. Han väljer nu att fokusera på andras misstag (likt "The Special One" en gång gjorde) istället för att fokusera på det egna laget och dess prestation.

Det är inga goda vibbar nu. Rapporter om bråk bland Arseanlsupportrar i Stoke-On-Trent visar åven att det finns en märkbar otålighet och en irritation bland supoorters. Att missnöje som legat och jäst nu riskerar göra sig mer påmint framöver. Därför behöver vi inte en irriterad coach som nu slår verbalt mot konkurrenter via media. Det har han hålit sig för god för under tidigare år. Byt fokus, Wenger!

Hur det går ikväll?
Vem vet med ett "nytt lag" och nya positioner.
Kryss?

I övrigt noteras ny tonåring på ingång... Fabian Delph, Leeds:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/2008/11/04/arsenal-to-get-leeds-teen-fabian-delph-115875-20868340/

Inga kommentarer: