söndag 30 november 2008

Före derbyt på Stamford Bridge...

Funderas;
En match som kan gå hur som helst. Det här kan vara en match där poäng kan inkasseras likaväl som det kan bli en ny svidande torsk. Men efter matchen mot Manchester United, som förvisso spelades med "hemmaplansfavör" så har många grubblat mycket kring varför laget presterar mot "klassiskt tufft motstånd" men falerar där prestigen inte är lika hög, men poängpotten densamma. Liverpool har bevisat att Chelsea inte är evigt osårbara i fortet hemma. Så även Burnley!

Vad Arsenal har att bevisa lär eftermiddagen och kvällen utvisa.

I övrigt noteras:
- Att News Of The World (av alla "tidningar") i dag hävdar att Theo Walcott kan vara åter i spel tidigare än planerat efter sin axelskada. Med "tidigt" avses spel i slutet av januari.

- Att samma tidning påstår att Arsenel kommer att köpa FC Twentes holländske anfallare Eljero Elia. Eljia fyller 22 år i februari... Priset skulle ligga på £4 miljoner. Jag tar det som ett av alla dessa huvudlösa rykten i mängden.

- Att Flamini, numera i AC Milan talat ut i ITV som hävdar att han inte ville lämna Arsenal:
"I am not very happy when I see what is going on with the Arsenal team. I’m still an Arsenal fan because I played there for four years. I am still red in my heart."

Samtidigt hävdas att Wenger var "vansinning" över att Flamini fick lämna klubben så lätt.
Något stämmer inte här...?

- Att finanskrisen lär påverka fotbollen hårt det kommande året, och att Wenger ändå är hyfsat nöjd med att klubben kunde redovisa en vinst på £30 miljoner under hösten. Läs hela artikeln i The Times här:
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/arsenal/article5258665.ece

Inga kommentarer: