torsdag 19 mars 2009

After spitting, Lotting

Opsis kalopsis. Tjat om en loska har varit veckans tuggis i Arsenalvärlden. Ja, har ni hittat hit idag torsdag kväll, så kan ni den utan och innan vid det här laget. Sura förloraren Phil Brown lämnade Emiraten med sitt Hull och påstod att Wenger inte tagit hand efter match, att Cesc "The Pizza King" Fabregas skulle ha spottat framför assisterande tränaren Brian Horton.
"För en sådan klubb är de, The Arsenal."

Suck. Och självklart ska engelska fotbollsförbundet, FA, nu granska saken närmare. Fortsättning lär följa i en historia där ord står mot ord. Men hur trovärdig är "Bully Boy Brown" ?
Här är en [partisk] hypotes:

http://www.arsenal.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=513713
i övrigt rekomenderas litet andra engelska glosor i saken, från The Times;
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/hull/article5935106.ece

Nåväl, från "spitting" till "lotting". F'låt, menar lottning. The big draw. Imorgon, fredag den 20:e mars lottar UEFA kvartsfinalerna i Champions League. Vet inte riktigt vilket ben att stå på. Är det "bra eller anus" att vara underdog eller favorit ett år som detta?

Många kamrater har Villareal högst på önskelistan. Jag är inte säker på att det är det mest optimala motståndet. Bayern München - NEJ TACK. kankse just därför blir det så. Mitt stalltips (hur f*n man nu kan "tipsa" i en lottning...) heter Chelsea.

Det är ett "möta-Chelsea-år" i år.
De kommer i FA-cupsemin på Wembley. De kommer i slutet av ligan, när viktiga poäng ska skapa sluttabellen. Det känns på något ologiskt sätt just logiskt att de så kommer i CL-kvarten.
Jag väljer dock hellre ryskt Londonblått som motståndare i finalen i Rom i vår.

Stuart Pearce har plockat ut Englands U21-landslag till landskamperna mot Norge och Frankrike. Walcott är med, och gör onekligen en snabb resa efter sin långtidsskada. Det säger något om hans status i hemlandet. Även landsmannen Kieran Gibbs finns med i truppen!

Inga kommentarer: