lördag 13 oktober 2007

Dein blidkar husse , "Såpan 08" och Maltas Finest

Arsenals före detta vice ordförande, David Dein, som hastigt fick foten från styrelserummet i våras efter att ha sålt av sitt aktieinnehav i klubben, har nu övertygat sin nye husse, oligark Alisher Usmanov, att han absolut inte är i fejd med Arsenals kvarvarande toppar. En sådan historia vill självklart herr Usmanov höra när han nu har ambitioner på att ta över klubben framöver.

Dein, som fått förtroendet att sköta Usmanovs bolag Red and White Holdings Ltd, måste förstås ha en god relation med sin gamla klubb om Usmanov ska lirka sig in, aktie för aktie.
En källa uppger för kavlitetspappret The Sun att Dein deklarerat följande:
"In his chat with Usmanov he said he would never do anything that would harm Arsenal."

Vad tryggt!
Harmoni, peace and understanding driver och präglar alla vinstintressen och alla affärer.

A propå vinstintressen och affärer. Någon kanske borde tipsa Fabregas om att byta agent?Mitt under stängd säsong så börjar agent Joseba Diaz fundera kring vad ett eventuellt anbud från den Katalanska storklubben Barcelona skulle innebära.
"If we received an offer from Barcelona, clearly we would listen to it. It is the club which taught Cesc everything and it would be a compliment if that happened."

Okey...
Redan I mitten av oktober känner jag lukten av 2008 års sommars stora fotbollssåpa.
Minns var du läste det först.


Jens Lehmann ska visst inte till Manchester City.
Han ska hem till Arsenal och bevisa att han är nummer 1, nummer 1 och nummer 1.
Allt enligt honom själv.

Malta är en skön ö.
Där har man en mycket aktiv officiell supporterklubb. Har haft den äran att vara på fest med dem på plats vid några tillfällen senaste åren. I den nationella fotbollscupen, sponsrad av "det stora flygbolaget" har så den maltesiska fotbollens framtida generation vunnit saker från Foootballs Finest:
http://www.timesofmalta.com/core/article.php?id=4238

Självklart var ordförande Richard Felice Pace på plats. En kunnig man som var med och ordnade Arsenals träningsläger sommartid på Malta under 70-talet.

Om fyra veckor hoppas jag att åter sitta hos Pace med vänner. I deras stora medlemslokal, fylld av tung och historisk memorabilia man fått från klubben. De har en bioduk med kanon i taket som används för varje tänkbar Arsenalmatch, och en pub som är jämförbar med en sportbar i mellansvensk stad.

Ska sitta där och umgås, läppja på lämplig kyld dryck och se Slavia Prag-Arsenal.

Inga kommentarer: