fredag 30 november 2007

Wenger öppnar för ny back

Bossen låter meddela att eventuellt inköp och nytillskott till spelartruppen under vinterns transferfönster kan bli en ny back! Med Kolo Touré och Emmanuel Eboué borta i African Nations Cup i januari så riskerar det bli litet tunt i backlinjen tycker Wenger via den officiella propagandawebben. Ändå utesluts inte att Johann Djourou kallas hem från Birmingham City. Med detta även besked om att det inte blir något nytt framåt. Litet synd. Innan Eduardo Da Silva riktigt kommit in i ligaspelet så har det känts litet tunt med Van Persie skadad.
(Nämnde van Persie vänats nu förövrigt tillbaka till juletider. Vi är många som längtar redan.)

På mittfältet finns i övrigt ingen anledning att fylla på anser Wenger som tycker att han har alternativ. Medhålles.En mittfältare som saknas mot formstarka Aston Villa under lördagskvällen är vår lille store spanjor, Francesc Fabregas. I övrigt lär såväl Clichy som Hleb vara åter i truppen. Gallas och Adebayor lär få spela och Flamini är redo.

Läget kunde varit mörkare!

Noteras i övrigt bland många skrivande supporters runt om i världen att oron efter den första förlusten sedan i april i veckan tilltagit inför lördagen.
Vänd på steken.
Räkna med ett laddat gäng.
Låt Martin O'Neill's pojkar få pynta för en halvtaskig insats i Baskien!

Inga kommentarer: