tisdag 20 november 2007

Agbonlahor, Mputu, och "old news"

Aston Villas 21-årige anfallare Gabriel Agbonlahor blir Aston Villa trogen. Det vet The Telegraph att rapportera. Eller kanske snarare att dementera.

"I'm a local lad who is enjoying my football. There is no reason why I want to leave Villa."

Tidningen gjorde, bland flera, häromdagen gällande att just Agbonlahor skulle vara siktad av Arsenal och prislappen sattes snart till £ 15 miljoner. Lögn och förbannad dikt.

Flamini skadad och Diaby likaså inför lördagens möte mot Wigan. Får vi se Diarra, Denilson och Gilberto ta sig an mittfältet från start nu?

I övrigt är det mest fortsatt EM-rapporter som präglar en snabbscaning av rapportflödet. Wenger "hejar på England", och i England fruktas Arsenals brasilianske kroat, Eduardo Da Silva. Wenger surar i övrigt på Elfenbenskustens landslag och är orolig för att bli av med Kolo och Eboué i Africans Nations Cup i januari. En farhåga som ventilerades redan innan säsongsstarten… [infoga "återbruk" här]
Här hemma lovar Zlatan blågul sommarfest. Och Zlatan är ju Zlatan. Han vet ju, påstås det.

Kongolesen Tresor Mputu har nu påbörjat sin tio dagars prövotid hos Arsenal. Letar förtvivlat efter stofff om hur det går. Känns annars som en sådan typisk potentiell Wengervärvning. Långt ifrån Agbonlahor. I brist på att något vettigt att referera som ännu inte läckt ut så får väl några gamla bilder duga. Sunkig video. Sköna mål:
http://www.youtube.com/watch?v=IMz3Kn51cnQ

Inga kommentarer: