tisdag 14 april 2009

Anskrämligt Nike!



Den har florerat på nätet någon månad nu. Kommande säsongs bortaställ. Jag trodde att det var ett taskigt skämt. Någon som lekt i Photoshop. Kanske inte helt spik nykter, dessutom. Om nu inte The Daily Mail har tagit helt fel på datum, och missat att den förste april redan varit, så är detta illa. Tidningen hävdar på fullt allvar att bilden ovan VISAR det som ÄR Arsenals bortaställ för kommande säsong.

Anskrämligt Nike!

Tröjan skall vara "retro" (som det mesta numera) och syfta till tröjorna säsongen 1982/83. Den är vedervärdig. Grön och blå.

Mycket gnäll och gråt bland de egna supportrarna har det varit kring Arsenals "kit" senare år. Minns att det var ett eländes liv kring de vita bortatröjorna med "redcurrant" i. Förövrigt den sista Arsenaltröja Henry lät sig fotograferas i, blott 14 dagar senare var han klädd i Barcelonas klassiska röd-blå ställ. Låt mig påtala att den vit/vinröda tröjan var ytterst smakfull jämfört med eländet ovan.

Jag vet inte vad de går på hos Nike. Crackpipor? Det absolut hemskaste jag sett är Manchester Uniteds tröja för säsongen 2009/10. Men den känns mer passande i sin fullkomligt groteska fulhet:



* * *
Nya numret av "Kanonmagasinet"
hade hittat till postlådan idag. Den Svenska officiella supporterklubben Arsenal Swedens styrelsemedlemmar har alltför mycket att göra, men ansenligt med pengar i kassakistan: 1,5 miljoner kronor (!!)
Man funderar på nu att anställa någon för att jobba med supporterkluben.
Drömjobbet i en lågkonjunktur?
Annars kunde det bli en F-E-T medlemsresa...









Inga kommentarer: