torsdag 17 mars 2011

The Union of European Football Associations Strikes

"Ungefär så här stor Clownnäsa skulle jag vilja ha fastopererad" Michel Platini, fransos, känd Wengerhatare och UEFA:s president illustrerar på franskt manér med yviga gester...

UEFA Strikes!
Wenger och Nasri bestraffas för "olämpligt uppförande" efter CL-returen i årets kvartsfibnal i Barcelona. Wenger som lovade att återkomma med ett rejält försvar, efter att ha blivit anmäld av domarskämtet Bussaca.



Tydligen var det inget som bet på det klanderfria som kritvita Europeiska Fotbollsförbundet.
Idag dömdes Wenger och Nasri (!) till en matchs avstägning i nästa Europaspelsmatch och drygt 100 000 kronor i böter.

Skam den som är öppet kritisk och begagnar sig av yttrandefrihet.
Straff ska de ha!
#Libyen? #Nordkorea?


* * *
Nu är dealen gjord, Jens Lehmann på korttidskontrakt med Arsenal. Verkar gå glädjevågor bland supportrarna. Själv är jag skeptisk. Eller mindre nostalgisk. Får "Mad Jens" stå?
Sannolikt, Almunai kan vara nästa man att skada sig.

* * *
Rörigt värre om Djourous fysiska tillstånd. Schweiziska Fotbollsförbundet som ansett Djourou frisk nog att spela landskampsmatch fick krypa till korset efter påtryckningar av Arsenal. Djourou är så illa därann i sin axel att det är slutspelat menar Arsenal. Punkt.


Och någon Vermaelen lär inte spela på hela säsongen. Idel förskjutningar i rehabplanen medför nu att alla planer på spel ställs in helt. Kris på mittbacksplats. Lysande. Ge Ignasi Miquel chansen!

* * *
Kan en klubb som inte "leverarar titlar" höja europas dyraste fotbollsbiljetter ytterligare?
Ja. Arsenal kan. De spelar ju snyggt.
Storm bland Gooners.

* * *
Vad tomt det är med match endast var sjubnde dag som bäst. Vad hände?

* * *
Arsenals damer kan få det tufft i sitt Champions League-spel. 1-1 under torsdagskvällen mot Linköpings FC hemma i London. På onsdag är de i närheten av mina hemtrakter för retur. På anrika Kopparvallen i Åtvidaberg. Det lär bli viss svensk Arsenaluppslutning ryktas det.

* * *
Up The Gun!




Inga kommentarer: