torsdag 10 januari 2008

Off to London!

Medioker match och semifinal i Carling Cup med bra start från Arsenal, sedan var det Tottenhampress stora delar av matchen. Men inte kunde Sp*rs vinna!
Detta trots att det fanns MYCKET att fundera kring vad gäller lagspelet bland ynglingarna i The Gunners. Retur på "The Lane" den 22:e januari klockan 21:00 svensk tid.

Arsenal: 1 (Walcott 78')
Sp*rs: 1 (Jenas 37')

Robin van Persie, Johan Djourou, Philippe Senderos och Theo Walcott på skadelistan efter matchen är dock ingen "hit". Inte minst med tanke på att Kolo och Eboué är borta från laget just nu. Var van Persie "tvungen" att gå sönder direkt?
Ljungbergvarning utfärdad nu...

Lehmann klar för Borussia Dortmund hävdas det i Tyskland. Dementeras av Wenger.
Wenger har tidigare dementerat affärer som är på gång. Exempelvis Vieira. Eller Henry...

Henry, som förövrigt kan tänka sig att komma tillbaka och jobba för Arsenal någon gång i framtiden, dagens löpeldsnyhet. Räkna då INTE med att se honom som spelare.

Tränare Henry? Nej!
PR-mannen Henry? Ja, kanske. Om många år.

Gilberto fick inte bära kaptensbindel igår. Rykten har så dragit igång idag. Flytt och sälj och nag-nag-nag. Men brassen låter under eftermiddagen meddela att han för avsikt att stanna. Klart han ska!
Kan vi få en Testimonial i sommar?

Nu mini-packning och off to London. Emiraten väntar. Kanske även någon pub. Undras vilken startelva man får se mot Birmingham och Bissen på lördag?

Dagens lästips: Nya nummret av svenska fotbollstidningen Offside som har tema England och Premier League.
Köp!
Perfekt läsning och uppladdning i Ryan Airs "transport-shuttle".


Återkommer.
Från London.

Inga kommentarer: