lördag 5 januari 2008

Schizade bilder i världspressen

Beckham, den gamle Unitedrivalen tränar för att hitta formen tillsammans med Arsenal. Eftersom Beckham numera är mer "kändisfenomen" än den klasspelare han en gång varit så finns väl inte en tidning i världen som via Reuters nu inte publicerat bilderna.

Det känns inte så litet märkligt att se "Becks" i Arsenalmundering tränandes med Fabregas & Co. "Schizat" - blir intrycket. Inte minst med tanke på att han utöver sin klubbhistoria under några år var ett flitigt Silly-rykte till just Arsenal. Those where the days. Den som oroas över att 32-årige Becks ska kliva in på mittfältet bredvid Flamini kan lägga saken åt sidan. Det kommer inte att ske.

Silly är i övrigt ordet nu, även dagen före FA-cupmötet mot Burnley, dit Arsenal kommer med mixat lag. I mål: Jens Lehmann, som tycker att han får för dåligt betalt av Borussia Dortmund för att det ska vara värt en flytt. Men om han vill flytta tänker inte Le Boss stå i vägen. Rykten om gnällige Diarras eventuella övergång till Bottenham är helt grundlösa skriver brittisk media. Trist! Det synes annars som att Spurs kunde vara rätt adress för ett ego som inte trivdes i CSKA London och uppenbarligen inte i Gunners – Footballs Finest!

Lördagen bjuder i övrigt mest på det gamla vanliga lullet så här års om att "den och den" ska komma/köpas, och att "den och den" ska lämna. Min enda genuina oro är att Flamini kommer att gå som fri transfer - i sommar. Som den spelare han blivit en nyckelperson på mittfältet. Det vore det absolut inte önskvärt.

De Silly-rykten som kan anses mer intressanta än andra noteras här. Om någon fått förtroendet att komma och provträna med Arsenal (undantaget Becks, då) så kan man anta att intresset har något mer konkret bäring än ändlös namedropping i diverse blandad media.

Om exakt en vecka är man på Emiraten för att skåda gänget som då har Bissen & Co på ligabesök.

Nice!

Inga kommentarer: