onsdag 6 maj 2009

Dagen efter matchen som inte blev

Det är dagen, snarare kvällen efter, matchen som inte blev. Kallduscharna i London kan tydligen komma väldigt tidigt. Eller väldigt sent.

Barcelona vidare till Rom efter att ha slagit Chelski på övertid på Stamford Bridge. Kan meddela via live-rapporter att stämningen på Stamford Bridge efter Iniestas mål var ungefär lika munter som efter Ronaldos frispark på Emiraten.

Manchester United - Barcelona.
Det skulle ändå vara liiiitet plåster på tämligen ömma sår om Thierry Henry fick spela, och sänka Mancs i Champions Leaguefinalen. Henry är dessutom värd pokalen.

I övrigt "Dagen efter matchen som inte blev". Glädjande som värmande att nästan samtliag Goooners världen runt på olika forum och bloggar ändå sluter upp kring Gibbs. Stötta grabben!
Arsenalhjärtan out there!

Saker jag inte orkar med en dag som denna är Bendtners fyllespel i Kensington. Jag kan förstå det. Men jag orkar inte med det. Det jag varken kan förstå eller orka med är att Adebayor lovar framtiden i Arsenal. Tänk rätt, tänk om.

En annan sak som hjärnan funderat över när såväl flera av de egna supportrarna som världens all fotbollsexpertis inom media skriker om ARSENALS FIASKOSÄSONG är följande:

Hur kommer det sig att Arsenal, sett till sitt spelamaterial och sina skador är "så fiasko"?
Detta samtidigt då Liverpool är så heta, så brfa, "you never walk alone", yada-yada.

Det blir sannolikt inget ligaguld för Liverpool. Inte i år heller. Det blir några poäng över Arsenal i serien. Okey. Säsongen i övrigt då?

1. Engelska ligacupen/Carling Cup: Liverpool ut i åttondelen, Arsenal ut i kvartsfinalen.

2. FA-Cupen: Liverpool ut i sextondelen, Arsenal ut semifinal.

3. Champions League: Liverpool ut i kvartsfinalen, Arsenal ut i semifinalen.

Varför är det ena succé, det andra fiasko?
Maila och förklara så jag förstår.

Gooonerish Night!

Inga kommentarer: