torsdag 23 juli 2009

Språkförbistring och annat

Eduardo Da Silva är förvånad. Wengers kommentar om att den brasilianskföddde kroaten inte skulle vara i speldugligt skick dementeras. Av Eduardo själv. Han hävdar dessutom att han är lovad speltid i de två kommande träningsmatcherna. Detta i intervju med Kroatiens stora dagstidning Jutarnji.
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2009,7,22,,170469.jl

Gott så.
Kanske var det så någon form av språkförbistring mellan intervjuare på propaganda-TV:n och Le Boss. Eller fel på min hörsel. Eller hastyigt försämrade kunskaper i den egna engelskan.
Strunt samma. En frisk Eduardo är en god nyhet.

Med tanke på Eduardos något knackiga återkomst, med nya småskador under våren, så bör man krasst räkna med att det kan ta litet tid innan han är åter i toppform. Likaledes med Rosicky som gjorde sin första match mot Barnet i Lördags efter att ha rehabiliterat sig i 18 månader. Arton månader!

* * *
Läget med Nasris skenbensskad tycks också var något bättre än befarat. Nu talas om återkomst om sex veckor. Det innebär att den lile mittfältaren bör vara i spelbart skick till början av september.

* * *
Varför ska folk förneka sig?
Det är fint med ärliga personer. De som säger vad de tycker, det som ligger själ och hjärta närmast. Ashley Cole hoppas att Man City ska peta undan Arsenal, klubben där han är fostrad, från "topp-fyra". Självklart drar tabloiden The Sun hårt på uttalandet.

"I have friends there and I hope they do really well - and that they finish above Arsenal."

Hoppas på du, Ashley!

Inga kommentarer: