lördag 28 november 2009

Säsongen över för RvP

Den lojala propagandawebben låter meddela att Robin van Persie kommer att tvingas genomgå operation och förväntas vara borta från spel under de kommande 4 - 5 månaderna.

Tänk: fem månader. Det innebär att säsongen är över. Har den här mannen en evig otur som flåsar honom i nacken, finns riktigt onda makter, eller är han verkligen osedvanligt skadebenägen?


Robin van Persie fick så /äntligen/ visa vad han kan. Den bästa säsongsstarten någonsin i Arsenal. Men knappt hann en tredjedel gå av densamma innan ett landslagsuppdrag för Holland - ÅTERIGEN - försatte van Persie i ospelbart skick med en svår långttidsskada.

Tack som fan, De Oranje!
Och tack som fan, Gli Azzuri.


Om kroppen orkar - undrar man hur hjärna och psyke orkar?
Ännu en långtidsskada.
Ännu ett avbrott.
Ännu en smäll.
Bara hoppas på att van Persies tankar är ljusare och psyket så mycket starkare än det egna.


Är sådana nyheter onda omen om morgondagen, bokstavligt talat?

* * *
Arsjavin har tappat spelglädjen efter att det stod klart att Ryssland missar VM år 2010. Han har nu haft samtal om sin kris och sina motivationsproblem med Wenger enligt brittisk press.

Hur mycket vinnarskalle är Arsjavin?

Landet och nationen kanske är allt för denne ryss. Annars finns här nu ett ypperligt tilfälle att omvända all destruktiv energi till något konstruktiv. Ta revanschen i England, i Arsenal.
Det blir spännande att nu se vem Arsjavin egentligen är.

Medgångsspelare eller motgångslirare?

* * *
Med van Persies skada kommer du nu att vänja dig vid ett nytt Arsenalrelaterat rykte om storköp av anfallare när transferfönstret öppnar per dag.
Börja räkna rykten.


Ny hobby som kan ersätta annan spotting.

Inga kommentarer: