lördag 7 november 2009

Wolves borta...

Arsenals första tripp till Molineux ocvh ligaspel sedan "The Invincibles" var på besök 2003/04. Senast lagen möttes var tidigt i FA-Cupen under januari 2005 då Vieira och Ljungberg spelade bort Wolves med varsitt mål. 2-0.

Wolverhampton på hemmaplanen kommer att kämpa som djur ocvh bjuda till match. Oddsen ändå litet väl smickrande för Arsenal. Åratal av statistik lagen emellan talar för Arsenal. Risk för underskattning efter ett tufft matchschema utfärdad!
BBC:s veckans "head to head":
http://bit.ly/3pGyyN

* * *
Arsenalssfärens mest intressanta blogg med ständigt unikt material och med fokus på klubbens framtid, "Young Guns", scoopar med att unge mittfältaren Craig Eastmond får Wengers förtroende at följa med nordväst idag. Intressant. Debatten rasar nu bland olika supportar kring huruvida detta är "rättvist". Detta då många anser att Francis Coquelin, som gjorde en enastående säsong i fjol, borde vara före i kön...

Blir nog ändå bänken för Eastmond.

* * *
Fran Merida har lovat att skriva nytt kontrakt med Arsenal. Ännu inget påskrivet. Men om detta stämmer är det idel goda nyheter, och förklarar varför det varit ändlösa artiklar i veckan i jnetnationell press om att Merida ska hem till Spanien. Någon har uppenbarligen andra intressen här... (läs: Agenter som vill trissa priser)

* * *
Noteras att Chelsea F-Å-R värva i vinterns transferfönster.
Trots att FIFA först utfärdat värvningsförbud fram till 2011 efter att klubben ånyo gjort en "Ashley Cole" och försökt dra till sig Gael Kakuta från Lens.
Saken överklagades och Chelsea får fortsätta handla trots sina tvivelaktiga värvningsmetoder.

Den som är förvånad räcker upp en hand. Nu.

Inga kommentarer: