tisdag 22 februari 2011

Scouting i Norrköping och Shawcross




Norrköpingstidningen Folkbladet berättar om 15-årige mittfältaren Kristoffer Olsson som bjuds in till provspel i Arsenal. Det är inte många som får sådan chans och konkurrensen är stenhård.
Olsson har redan en agent i Per Jonsson, mannen som tidigare såg till att en viss Seabstian Larsson hamnade i Arsenal. swedeArse lär följa Kristoffers öde och äventyr.
Mer för den intresserade här:
http://www.folkbladet.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5543191

* * *
Så väntar "Fotboll vs Rugby" för de etablerade spelarna i London på onsdagskvällen. Stoke som gästar har förvisso inte vunnit mot de rödvita i London på drygt 30 år, men det är ett lag som kan ge problem. Tufft när varje match nu är en "måstematch".

Det blir två olika skolor som möts. Fotboll på gräs med kort passningsspel mot tjongbollar och spel på inkas där Stoke lär se till att handduken ligger framme när bollen ska kastas in i boxen.

Avbräck i mindre skavanker för Robin van Persie och Koscienly. Inte optimalt, men de båda måste vara åter till söndagens final i ligacupen.

Spelaren i fokus lär bli Stokes Ryan Shawcross, mannen som nästan lyckades med att invalidisera Aaron Ramsey för ganska etxat ett år sedan. Not to ever be forgotten!

Arsenals supprterfalang RED-Action lovar särskilt välkomnande med banderoll och text till Ryan.

"Let's take every opportunity to remind Shawcross of what happened a year ago, almost to the day. Never forgive, never forget."

Och utöver tre nya ligapoäng, så vet alla vikten av att INTE hamna i ett läge med nya skador. Spelschemat framöver tål inga nya långtidsskador.

Gunners For The Win!





Inga kommentarer: