lördag 23 augusti 2008

Blindspår

Återupptagna rykten om Gareth Barry är ett blindspår! Wenger fokuserar på någon annan.
Xabi Alonso var överrens med Wenger, men Liverpool var inte överrens med Arsenal om en prislapp på £10 miljoner. Har själv anset affären "omöjlig". Men kanske kan mera pengar ändra situationen. Gökhan Inler får väl gälla som stalltips tillsvidare. Deta efter Wengers besök i Schweiz när det var landskamp mot Cypern. Inte var han väl där för att kika på Senderos, som hastigt ryktas till Italien efter Silvestres intåg.

Ferguson har varit snabb att berätta att det inte var några problem, inga alls, att släppa Silvestre till Arsenal. "Karl'n platsar ju inte ens i det egna laget längre" säger Sir Rednose, litet lagom menande.

Tror att Wenger tog en chansning då billig rutin fanns att hämta. Silvestre (som redan är skadad!) blir en stand-in. Redan aviserat att Kolo INTE är aktuell för en flytt upp till mittfältet.
Så nu inväntas namnet på den saknade pusselbiten. Om Alonso - mot min skeptiska förmodan - kommer in så är han ingen resurs i Champions League då han redan spelat kval för Liverpool.

Ikväll är det fotboll på en av Englands charmigaste fotbollsarenor, Craven Cottage. Jag tippar dock förlust för hemmalaget Fulham. Trots ett (i vanlig ordning) skadedrabbat Gunners gästar. Tre poäng bör vara ett faktum för kanonjären.

Inga kommentarer: