måndag 18 augusti 2008

Playing the game

Blir det stopp på buandet nu?
Har Arsenals 24-årige tongoles och striker bevisat sitt "hjärtas hemvist" nu?

Hurusom haver...
Idag har Adebayor plitat på ett nytt "långtidskontrakt" med Arsenal.
Hur lång tid, just ett långtidskontrakt är, framgår inte på den nyligen renoverade propagandawebben. Inte heller vad han får i lön. Tidigare har det i tabloiderna ryktats om en veckolön runt £80,000 i veckan. Litet offsideövningar med "Ade" framöver och han kanske kommer upp i en hyfsad målskörd även denna säsong.

Unge brassen, tillika nyförvärvet Pedro Botelho och fjolårets norska värvning, Havard Nordtveit, lånas ut på helårsbasis till spanska Salamanca. Tanken är att att regelbunden speltid ska härda gossarna till kommande säsong. Se på Carlos Vela, tycker Le Boss.

Nasri får kliva in i franska landslaget på onsdag. I vänskapsmatch mot Sverige.
Får man gissa på en avslagen historia?

Cheslki startade ligan bättre än ManU. Å andra sidan vet alla och envar att ManU sällan skiner från start, men brukar ånga på otäckt bra från december och framåt. ungefär då Arsenals sakdeelände och allmänna svacka börjar sätta in.

Ska inte förta den av de flesta tippade guldkandidaten Chelski den äran med sina 4-o mot Pompey. Men det var en billig straff de fick. Låt oss slippa en serie där man kan uppmuntras att sikta på armar. Jag hävdar nu inte att Joe Cole medvetet slog bollen på Pompey's Sylvain Distin, men vad skulle Distin ha gjort?
Hastig amputering?

Bort med domarlarv.
Ju tidigare på säsongen, dess bättre.

I övrigt har jag nu ett ont öga till Everton efter helgen. Sällan jag ägnar tid och ekonomi åt spel och dobbel. Någon gång per kvartal. Hade en fyrling som jag denna gång valt satsa en kännbar summa på. Feta odds. Vinst och en Londonresa med stabilt boende och en matchbiljett på Emiraten var ett faktum. Everton såg dock till att sådana drömmar inte infriades.
Eller är det Blackburn Rovers som bör klä skott för mitt missnöje?

Well. You win some, you lose some.

Inga kommentarer: