onsdag 27 augusti 2008

Ingen gråskala tycks finnas

En pressad (?) Wenger i media onsdagen den 27 augusti:

"I’m under pressure to buy good players, it’s as simple as that. Talent is not always necessarily linked to the price of the player. There is still a market to buy the right players. We are struggling to find them, but we will find them, don’t worry."

Okey.
Då säger vi så.
Hoppas han finner vad många söker.

För övrigt dags för att revanschera det usla spelet mot Fulham i CL-returen mot FC Twente ikväll. Matchen sänds på Viasat Sport 3, och går även att köpa via nätet, om man nu
a) inte är kund hos Viasat, eller
b) inte vill sitta med lagg och hack och kinesiska kommentatorer

I övrigt: det råder inbördeskrig bland Arsenals supportar världen över. Att läsa forum är intressant. Två skolor råda, om man hårdrar det hela: Undergången är förestående, alternativt:
Wenger är kung och löser biffen.

Ingen gråskala tycks finnas.

Jag tror att en tuff säsong väntar (och kanske därefter en tuff framtid) om all tilltro sätts på ett lag som tappats på rutin. När Flamini blev varm i kläderna fick han lämna. Irriterande.
Det som stör allra mest är inte att få stryk av Fulham. Det är inte problemet. Problemet exponerades kallt och rått likt en underkyld höstskur i HUR man förlorade det egna spelet så totalt. Det var uselt. Sannolikt en av de sämsta matcherna laget presterat på åratal. Till och med förlusten 5-1 mot Spurs var bättre spelad och genomförd.

Den väckarklockan måste fler ha noterat. Förhoppningsvis ytterst Wenger.

Inga kommentarer: