torsdag 24 september 2009

Torsdagsnoteringar

Come-back för Walcott med frisk rygg inför lördagskvällens Londonderby. Spännande. Likaså uppges Arsjavin, som jag envisas med att stava just Arsjavin, istället för det anglosaxiska "Arshavin", vara åter i spel. Tror i övrigt att Fulham är svagare i år. Här ska Arsenal "komma ikapp" något i en ännu haltande tabell. Men/och Mannone står.

* * *
Arsenal ska tjäna en slant genom att omförhandla lånen kring ombyggnationen av gamla Highbury. Kan man få mer fördelektiga räntevilkor på miljardlånet (som man planerat betala av om inte den finansiella krisen kommit) så ger det förstås mången skön slant...
...som kan användas till annat.
Ändock äro sanningen att den som står i skuld icke är fri.

* * *
Så noteras något självklart: att "Silly Season" aldrig tar paus.
Marouane Chamakh vara eller icke vara efter januari, alternatibt kommande säsong, alternativt att han inte kom alls i augusti har lett till hård ordväxling mellan Wenger och Bordeaux president Jean-Louis Triaud.

Triaud anser att Wengers offentliggörande av Arsenals intresse i somras föregicks utan någon dialog med den franska klubben. Något säger mig att det kommer mera i detta ämne.

* * *
Sol Campbell, hur tänkte han?
Tänkte han nu som när han lämnade Emiraten efter debyförlusten mot West Ham? Då han bara gick av planen och från arenan.
Då han försvann.
Komplicerad kille.
Spel i Spurs ger men för livet.

Inga kommentarer: