onsdag 28 januari 2009

Bedrövligt på Goodison

Orkar inte negga mer. Bedrövligt på Goodison Park. Everton, som Arsenal lekt med under Wenger-eran, skapade intet och intet.

När passningsspelet klickar så pass illa att det slås hejdlöst desperata tjongabollar helt utan adress, när Diaby och Denilson springer in i varandra, när Adebayor lullar runt på kanten som en zombie, när Nasri är fullkomligt osynlig, isolerad ute på vänsterkanten (istället för att få ta sin plats på nitten), när Sagna får bytas ut mot Eboué, när till och med Clichy spelar R*V, då kvittar det nästan lika att Robin van Persie drar in en kvittering i 92:a minuten.

Om inte Wenger ser hur huvudlöst laget spelar, hur tafatt och helt utan självförtroende, då är inte ens påven katolik längre.

Det är bara att härda ut. Det känns inget vidare att med den största av sannolikheter missa CL-spel i höst. Femma, kanske sexa som bäst.

Jag funderar på vad styrelsen tänker om uteblivna CL-pengar värda hundratals miljoner. Vad det innebär att klubben inte exponeras i Europaspel på högsta nivå. Vad det ytterst även får för konsekvenser för truppen.

Godnatt!

Inga kommentarer: