måndag 22 augusti 2011

Tabell - Mata - Möte


Tittar på tabellen väl medveten om att trettiosex omgångar återstår. Men i densamma har
inte Spurs spelat alls ännu, och Everton har endast hunnit med en match.

Chelsea hade problem mot West Brom under söndagen men lyckades vända 0-1 till 2-1 och tog tillslut tre poäng. Där lär förstärkas. Och under söndagen lyckades klubben också deklarera att de nu värvat Valencias mittfältare Juan Mata som Arsenal lade ett bud på tidigare under sommaren, ett bud som man fick nobben på.

Frågan är om några stora namn går att värva om det inte blir något spel i Champions League för Gunners?

Som tidigare här har rapporterats så ska Eden Hazard "i princip" vara klar för Arsenal - men - med det oerhört villkoret att Arsenal klarar spel på högsta Europanivå säsongen 11/12. Och om det vet vi inget om förrän på onsdag kväll efter returen i Udine.

* * *
Flera källor uppger att Wenger och styrelsen ägnat söndagen åt mötesverkstad. Olika syn på klubbens lönepolicy lär ha diskuterats där Wenger vill bryta den befintliga strukturen för att kunna ge stora namn fetare löner i konkurrens med Chelsea och Man City.

* * *
Man City:s Mancini talar i övrigt öppet som om Nasri är deras egendom. Affär under måndagen att vänta? De lär inte gambla så att Nasri plockas ut i CL-returen och blir "cup-bound".

* * *
Spännande som avgörande dagar väntar. Onekligen.
Följ med på Twitter!

http://twitter.com/swede_Arse

Inga kommentarer: