måndag 1 december 2008

Scolari får gnälla

Luiz Felipe Scolari var inte på sitt bästa humör efter förlusten hemma på Stamford Bridge. Den brasilianske tränaren gnällde på huvuddomaren Mike Dean (...och vem har inte gjort det genom åren) och menade att Chelsea blev r å n a d e på matchen.
Brukligt i FA:s England är att sådana uttalanden bestraffas. För ve den som har en åsikt om FA:s domarkår. Under dagen har FA så snabbt beslutat att inte utsätta Scolari för några disciplinära åtgärder.

Det är skilnad på folk och folk, och tränare och tränare. Just nu inväntar för övrigt Newcastles manager, den gamle spurs-backen Joe Kinnear , på någon form av offentliga bannor från det mäktiga fotbollsförbundet efter några mindre väl valda ord kring domare Martin Atkinson i samband med Newcastles möte mot Fulham i början av november.

* * *
Åter Arsenal:
Under tisdagen fortsätter spelet i Carling Cup. Att motståndet heter Burnley och att det är kvartsfinal vet vi redan. Fortsatt förtroende för de yngre förmågorna, som får hjälp (?) av en erfaren Silvestre i backlinjen. Vela och Bendnter uppges spela från start.

* * *
Den riktiga favoritcupen för egen del, klassiska FA-Cupen, kliver så Arsenal in i under tredje rundan i början januari. Motståndet heter Plymouth och återfinns i ligan nedanför, där de nu ligger på en sjätteplats. Wenger tror att det kan bli tuffa tag, trots start på Emiraten:

"Everybody told me 'Don't get a draw against them because to get down there is impossible!' so we'll take them seriously."

Matchen spelas 3:e eller 4:e januari.

Inga kommentarer: